Susținător al comunității Motivonti

€20
Motivonti.ro
0 ratings

Ca susținător al comunității lui Motivonti (www.Motivonti.ro) vei avea acces la o comunitate “elitistă”, cu circuit închis, de oameni pasionați de viața lor, vreme de 6 luni.


Motivonti.ro s-a născut ca un site gratuit, deschis tuturor, acum 3 ani. Dar acum vrem să oferim plus-valoare celor care își doresc mai mult de la noi, de aceea, în paralel cu blogul Motivonti, ce va rămâne absolut gratuit, vom lansa și comunitatea Motivonti.

- de la 1 decembrie 2013 vei primi în fiecare zi, de luni până vineri, un SMS inspirațional, ca parte a “Alarmei motivaționale”. Cu aceste SMS-uri vrem să te rupem pentru câteva secunde de cotidian și să-ți amintim de lucrurile frumoase din viață.


Începând cu 15 ianuarie 2014:


- vei avea acces la o platformă (un fel de Facebook al cititorilor lui Motivonti) unde noi vom aduce periodic mentori, invitați speciali și chiar și vedete, pentru a te pune în contact cu ei.


- vom organiza (pentru început doar în București) mici evenimente, cu circuit închis, de la sesiuni de coaching în grup, la workshopuri sau simple vizionări de filme.


- îți vom oferi, ție și celorlalți membri ai comunității reduceri la cărți de la anumite edituri sau magazine online și reduceri la evenimente de dezvoltare personală (organizate de noi sau nu).


- și totodată vom publica periodic, în cadrul platformei, conținut scris și video premium, la care vor avea acces doar membrii comunității.


Tu vei fi unul dintre acei oameni care fac ca Motivonti.ro să fie posibil.

I want this!

Vei primi primul SMS!

Size
565 KB
Length
26 pages
€20

Susținător al comunității Motivonti

0 ratings
I want this!