Edit product

€100

Fondator al comunității lui Motivonti

Ca fondator al comunității lui Motivonti (www.Motivonti.ro) vei avea acces la o comunitate “elitistă”, cu circuit închis, de oameni pasionați de viața lor, vreme de 12 luni.


Motivonti.ro s-a născut ca un site gratuit, deschis tuturor, acum 3 ani. Dar acum vrem să oferim plus-valoare celor care își doresc mai mult de la noi, de aceea, în paralel cu blogul Motivonti, ce va rămâne absolut gratuit, vom lansa și comunitatea Motivonti.


Ca susținător al comunității lui Motivonti:


- de la 1 decembrie 2013 vei primi în fiecare zi, de luni până vineri, un SMS inspirațional, ca parte a “Alarmei motivaționale”. Cu aceste SMS-uri vrem să te rupem pentru câteva secunde de cotidian și să-ți amintim de lucrurile frumoase din viață.


BONUS: vei primi o brățară și un portofel de piele, cu un mesaj motivațional, în semn de apartenență la Comunitate.


Începând cu 15 ianuarie 2014:


- vei avea acces la o platformă (un fel de Facebook al cititorilor lui Motivonti) unde noi vom aduce periodic mentori, invitați speciali și chiar și vedete, pentru a te pune în contact cu ei.


- vom organiza (pentru început doar în București) mici evenimente, cu circuit închis, de la sesiuni de coaching în grup, la workshopuri sau simple vizionări de filme.


- îți vom oferi, ție și celorlalți membri ai comunității reduceri la cărți de la anumite edituri sau magazine online și reduceri la evenimente de dezvoltare personală (organizate de noi sau nu).


- și totodată vom publica periodic, în cadrul platformei, conținut scris și video premium, la care vor avea acces doar membrii comunității.


Tu vei fi unul dintre acei oameni care fac ca Motivonti.ro să fie posibil.

  • Vei primi primul SMS!
  • Size565 KB
  • Length26 pages

Checkout

Fondator al comunității lui Motivonti

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$100.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

Summary

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

    Powered by Gumroad